Monday, December 20, 2010

Disqus comment box menyusahkan ke?

Aku tulis entri ni sebab ade seseorang tanya aku soalan ni:

"Bro, asal ko guna Disqus commentbox ni? leceh la... guna standard blogger dahla..baru ramai nak komen blog ko..."

Aku pun terpikir gak..mungkin sebab ni jarang orang komen blog aku (perasan femes je..haha). Aku guna Disqus ni sebab senang nk reply satu-satu komen setiap orang. tak payahla nak letak @mr A, @miss B time nk balas komen banyak-banyak sekaligus... lagi satu disqus ni leh log in guna Fb punya akaun...lg senang kan?

tapi aku nak tanya jugakla pendapat anda yang sedang membaca entri ni (kalau ade..hehe). patut aku terus guna Disqus ni ataupun guna standard blogger punya commentbox?

No comments: