Wednesday, January 26, 2011

Sukahati je curi karya orang!

Tiba-tiba rasa nak emo plak hari ni disebabkan beberapa perkara... yang lain-lain tu tak payah citela.. yang aku nak cite pasal ada orang sukahati ambik karya aku, pastu letak kat blog dia... siap tukar tajuk tu walaupun content memang sebijik... hati yang dah sedia panas, bertambah la panasnya... kalau nak share dengan pembaca blog dia sekalipun, at least bagila kredit kat aku, si penulis yang memerah otak nak menulis dan menaip ni...

betul la cakap member aku, selagi barang kita ni dalam bentuk digital, memang takkan terelak daripada kena copy tak kirala gambar, video, muzik  ataupun penulisan.

support kempen SAY NO TO COPY PASTE BY BRO FARHANRAZAK

CREDIT TO FARHANRAZAK.BLOGSPOT.COM


**ade sape2 kenal tak si nabila sani dan blog skemembaca ni?

7 comments:

Luffy said...

rilek boh rilek wahahaha...

dio admire ko demo tu..tu dio copy catdog wahaha..

sebab demo ganah..kawe xajim keno plagiat sebab kawe xhebat wahaha

Nurnaima said...

owhshht..ko reveal je perbuatan budak tu kat blog dia.bia smua follower dia tau.

Azwan Aziz said...

luffy: demo key blogger otai... ore takut nk copy demo...sebab demo hanah sangat..haha

naima:ntahla.. aku cm mls je nk lyn.. tp skt ati gak la...

m0RniNgCoFFee said...

sabar la... huhuhuhu

Cik Ila said...

oooo.patut la dia marah sgt,rupenye ade org copy entri dia..hahahah.sabar2..

Azwan Aziz said...

morning coffee & cik ila: tgh sabar ni sambil makan roti canai..

diyana said...

T'bukti ur karya bgus smpi d copy :) sbr jelah ye..