Monday, October 1, 2012

Cabaran Untuk Diri Sendiri

Dalam hidup ni tentu tak best kalau tiada cabaran kan? Kadang-kadang aku memang suka bagi cabaran untuk diri sendiri supaya hidup aku lebih seronok dan ceria haha. Contohnya aku kena sampai office dalam setengah jam walaupun biasanya masa yang aku kena ambik untuk ke office antara 45minit - 1jam. Walaupun kadang-kadang gagal dalam cabaran, namun rasa seronok tu tetap ada.

Kali ini aku nak cabar diri aku untuk post minima 5 entri sebulan memandangkan aku dah lama meninggalkan blog ni terkapai-kapai macam hilang arah. Insya-Allah aku akan cuba aktif menulis balik andai diberi sokongan.huhu.



~ hidup ini penuh dengan ujian dan cabaran ~

No comments: