Tuesday, July 17, 2012

Status FB Setengah Tahun Pertama 2012

"...apa nak dikata?..." (Tue, 14 Feb 2012 15:15:04 GMT)


"...dah agak lama rasanya gua tak pakai tie..." (Wed, 15 Feb 2012 14:49:36 GMT)


"...setahun telah berlalu..." (Thu, 16 Feb 2012 00:29:54 GMT)


"...please let me know that my one bad day will end..." (Thu, 16 Feb 2012 13:33:13 GMT)


"...bila keyakinan mula goyah, hati mula menjadi resah..." (Mon, 20 Feb 2012 14:05:11 GMT)


"...walaupun dah minum neskepe, gua tetap rasa malas nak pegi keje..." (Tue, 21 Feb 2012 00:22:13 GMT)


"...when lies become the truth..." (Thu, 23 Feb 2012 14:01:43 GMT)


"...best jugak cuti hari ahad ni, banyak cite best kat astro ceria...haha..." (Sun, 26 Feb 2012 03:48:54 GMT)


"...suddenly i forgot how to smile..." (Tue, 28 Feb 2012 14:13:46 GMT)



"...gua ingatkan hari ni dah khamis,rupanya baru rabu..." (Wed, 29 Feb 2012 04:03:14 GMT)


"...staring at this four walls again..." (Sat, 03 Mar 2012 14:27:56 GMT)


"...biar mengalah dari aku kian parah, menyintaimu seolah mengundang seribu resah, tak rela dibebani masalah..." (Mon, 05 Mar 2012 14:03:06 GMT)


"...aku bukannya sasterawan negara, aku hanya manusia biasa, menulis sekadar untuk meluah rasa jiwa..." (Tue, 06 Mar 2012 14:10:30 GMT)


"...dah agak lama rasanya gua tak berkaraoke..." (Wed, 07 Mar 2012 13:39:24 GMT)


"...musim renjis-merenjis dah start dah..." (Mon, 12 Mar 2012 13:34:18 GMT)


"...umpama BULAN menanti PELANGI..." (Tue, 13 Mar 2012 14:37:23 GMT)


"...gua serabut betul bila time cuti sekolah camni..." (Wed, 14 Mar 2012 13:20:38 GMT)


"...salam 2-0 untuk warga yob.hehe..." (Sat, 17 Mar 2012 14:50:48 GMT)


"...tadi gua nampak van jenazah tanpa pemandu..." (Mon, 19 Mar 2012 13:56:46 GMT)


"...budak-budak spm gerenti tak lena tido malam ni..haha..." (Tue, 20 Mar 2012 14:08:48 GMT)


"...gua suka tengok awek yang drive kereta manual..." (Wed, 21 Mar 2012 13:14:17 GMT


"...hanya cinta sejati boleh mengubati sakit awak ni..." - kata doktor (Fri, 23 Mar 2012 14:18:01 GMT)


"...dah cukup duit ke nak kahwin?..." - tanya seseorang (Sun, 25 Mar 2012 14:44:30 GMT)


- sape pompuan ni? -
- adik angkat I jela - (Wed, 28 Mar 2012 13:45:04 GMT)


"...kadang-kadang gua rasa kecewa dengan diri sendiri..." (Thu, 29 Mar 2012 13:25:44 GMT)


The Red Warriors 5 - 1 Minyak Kelapa Sawit (Sat, 31 Mar 2012 14:44:03 GMT)


"...why did you leave me, Soledad?..." (Sun, 01 Apr 2012 13:16:11 GMT)


"...kecik je dunia ni kan?..." (Mon, 02 Apr 2012 14:02:27 GMT)


"...berharap kau merindui ku sebagaimana ku merindui mu..." (Tue, 03 Apr 2012 13:59:52 GMT)


"...baik gua tido kejap,malam ni nak gi stadium pulak..." (Wed, 04 Apr 2012 07:46:34 GMT)


"...makin dipandang, makin berkenan..." (Thu, 05 Apr 2012 14:03:16 GMT)


"...cun pulak gua tengok awek yang drive myvi purple tadi..." (Fri, 06 Apr 2012 14:07:13 GMT)


"...cute pulak gua tengok shila amzah malam ni..." (Sun, 08 Apr 2012 15:06:07 GMT)


"...it's so hard to say, since you far away..." (Mon, 09 Apr 2012 14:01:50 GMT)


"... C for Cinta, C for Curang..." (Tue, 10 Apr 2012 14:11:05 GMT)


"...Tuhan sengaja menduga kita, dimana keSABARan manusia..." (Sun, 15 Apr 2012 13:54:27 GMT)


"...pagi yang cerah, namun hati masih suram..." (Tue, 17 Apr 2012 00:35:15 GMT)


"...karam di lautan sepi..." (Wed, 18 Apr 2012 13:33:00 GMT)


"...nak gi test drive proton preve jap..." (Thu, 19 Apr 2012 06:29:57 GMT)


"...semifinal ni bro,pegi stadium la!..." (Sat, 21 Apr 2012 08:54:40 GMT)


"...hatiku rasa sesuatu..." (Sun, 22 Apr 2012 14:29:22 GMT)


"...too many wishes, too little money..." (Mon, 23 Apr 2012 13:23:16 GMT)


"...wish i was 16 again..." (Tue, 24 Apr 2012 13:57:11 GMT)


"...dah tiba masanya gua cari keje lain..." (Wed, 25 Apr 2012 14:38:56 GMT)


"...lebih cip lebih ceria..." (Thu, 26 Apr 2012 14:21:31 GMT)


"...wish you were here..." (Sat, 28 Apr 2012 13:58:08 GMT)


"...anda tidak akan merasa nikmat kemanisan kalau tak merasa kepahitan dulu..." (Sun, 29 Apr 2012 13:55:45 GMT)


"...jangan menyesal atau mengeluh sampai berpeluh-peluh, bukannya dia seorang saja, abang kan ganti tempatnya..." (Mon, 30 Apr 2012 13:53:46 GMT)


SEE YOU IN FINAL BLAKO....
SELAMANYA THE RED WARRIORS!!!!!!!!!!!!!!! (Tue, 01 May 2012 14:43:37 GMT)


"...hari ni gua rasa sungguh EXTRAVAGANZA..." (Wed, 02 May 2012 00:35:46 GMT)


"...cinta bukan hanya dimata..." (Wed, 02 May 2012 14:18:45 GMT)


"...entah bila la gua nak merasa pakai baju batik hari khamis..." (Thu, 03 May 2012 04:34:22 GMT)


"...ku lontarkan bayang wajahmu ke lautan, namun ombak membawanya kembali padaku..." (Sun, 06 May 2012 13:22:59 GMT)


"...Kelantan dgn steady berjaya menjuarai kumpulan H Piala AFC..." (Tue, 08 May 2012 14:56:35 GMT)


"...i try to read, i go to work, i laughing with my friends, but i can't stop to keep myself from thinking..." (Wed, 09 May 2012 14:15:23 GMT)


"...kalau dalam kereta pun dah bersepah, dalam bilik tak tau la macamana..." (Thu, 10 May 2012 13:51:34 GMT)


"...mengintai langit..." (Fri, 11 May 2012 13:47:23 GMT)


"...dah seminggu kucing gua tak balik, entah kemana dia menghilang..." (Sun, 13 May 2012 13:21:59 GMT)


"...gua syak skill mengorat gua dah menurun sejak beberapa tahun kebelakangan ni..." (Wed, 16 May 2012 14:29:43 GMT)


Jalan2 cari pitih (Thu, 17 May 2012 07:09:53 GMT)


"...tiba-tiba rindu dia..." (Thu, 17 May 2012 13:54:22 GMT)


"...off to Bukit Jalil with Abah tersayang..." (Fri, 18 May 2012 13:07:54 GMT)


'...ALHAMDULILLAH WE WIN...' (Sat, 19 May 2012 17:08:08 GMT)


'...masih tersenyum lebar...' (Sun, 20 May 2012 04:34:37 GMT)


Jalan-jalan cari awek (Sun, 20 May 2012 08:37:27 GMT)


"...awak kena keluar dari zon selesa tu, barulah awak akan maju..." - kata dia pada saya (Tue, 22 May 2012 13:22:45 GMT)


'...penyu menangis di kota bharu...' (Wed, 23 May 2012 15:44:44 GMT)


"...awak yang pakai baju merah kat stadium semalam kan?..." (Thu, 24 May 2012 13:32:49 GMT)


"...nobody said it was easy..." (Sun, 27 May 2012 02:40:37 GMT)

"...musim kad wangi dah bermula..." (Sun, 27 May 2012 14:44:52 GMT)


"...milik siapakah gadis berbaju kurung ungu itu?..." (Mon, 28 May 2012 13:30:56 GMT)


"... 26 is just 20+6..." (Thu, 31 May 2012 00:54:31 GMT)


"...ramai yang mendoakan supaya saya cepat kahwin, moga doa kalian dimakbulkan. Thanks for all the wishes. Luv u all <3 ..." (Thu, 31 May 2012 13:52:51 GMT)


"...ada baiknya gua layan Versus.. PADU!..." (Fri, 01 Jun 2012 14:46:29 GMT)


"...sorang demi sorang dah kahwin..." (Sat, 02 Jun 2012 13:34:16 GMT)


"...memandu pada musim cuti sekolah sangat mencabar..." (Mon, 04 Jun 2012 03:09:21 GMT)


"...sape yang ambik inspira gua ni? tadi ada lagi..." (Mon, 04 Jun 2012 13:25:15 GMT)


"...semenjak cuti sekolah ni, gua kena standby roti pulak dalam kereta..." (Tue, 05 Jun 2012 09:55:30 GMT)


"...usah menabur budi, mengharapkan simpati..." - kata zamani (Tue, 05 Jun 2012 14:09:16 GMT)


"...kadang-kadang gua harap hidup gua ada happy ending macam dalam novel...(Thu, 07 Jun 2012 13:40:04 GMT)


"...another game over..." (Sun, 10 Jun 2012 13:19:12 GMT)


Dikatakan bercerita mengenai k-pop adalah modal terbaru untuk mengorat awek pada zaman millenium ini... (Mon, 11 Jun 2012 13:37:18 GMT)


"...budak SAINS otak SASTERA..." (Tue, 12 Jun 2012 13:38:51 GMT)


"...kosong..." (Fri, 15 Jun 2012 14:59:03 GMT)


"...gua rasa nazmi kena blaja dengan apek cara-cara nak atasi kontroversi..." (Sun, 17 Jun 2012 13:13:41 GMT)


Dengan Lions pun KALAH, TAK POWER LANGSUNG GANU NI (Tue, 19 Jun 2012 14:44:24 GMT)


"...carilah calon bini yang bekerja..." - kata bos gua (Thu, 21 Jun 2012 13:51:06 GMT)


"...you took my heart away..." (Fri, 22 Jun 2012 13:20:58 GMT)


"...cantik tak semestinya cerdik..." (Wed, 27 Jun 2012 13:43:36 GMT)


 [Sila kosongkan halaman ini] (Thu, 28 Jun 2012 13:59:58 GMT)


"...yang menang akan jadi juara..." (Sun, 01 Jul 2012 13:56:00 GMT)


"...ku kan menjadi bulan yang menghiasi malam mu..." (Mon, 02 Jul 2012 14:07:41 GMT)


"...one step closer..." (Tue, 03 Jul 2012 14:55:36 GMT)


 "...ku kan menjadi mentari yang menemani siang mu..." (Thu, 05 Jul 2012 00:39:16 GMT)


 "...butterfly terbanglah tinggi, setinggi anganku untuk meraihmu..." (Thu, 05 Jul 2012 13:54:06 GMT)


"...makin dipandang makin berkenan..." - kata Saya.
"...kalau dah berkenan jumpalah ayah dan mama..." - kata Dia (Mon, 09 Jul 2012 13:32:48 GMT)


"...sape nak tolong gua pergi merisik ni?..." (Tue, 10 Jul 2012 13:43:00 GMT)


"...jangan tengok drama Dejavu Di Kinabalu kerana ia boleh mendorong anda untuk merampas tunang orang..." (Wed, 11 Jul 2012 13:33:52 GMT)


"...yang dah kahwin post pic kahwin, yang dapat anak post pic anak, yang single macam gua post pic kucing je..." (Thu, 12 Jul 2012 14:42:50 GMT)


*yang paling last ni paling byk dpt like...haha

2 comments:

KhaiRin : anies said...

persis artis daaa hehehhe

Azwan Aziz said...

takdela anies, biasa-biasa je...hehe