Friday, January 4, 2013

Status FB Setengah Tahun Kedua 2012

Macam biasala aku nak senaraikan status fb aku untuk tahun lepas punya, saja suka-suka :)


"...bukan hidup namanya kalau tiada dugaan..." (Wed, 01 Aug 2012 00:35:45 GMT)

"...langit takkan selamanya cerah..." (Thu, 02 Aug 2012 00:34:00 GMT)

"...dugaan bulan puasa - aircond kereta rosak..."
#lari bajet raya gua (Sat, 04 Aug 2012 14:16:03 GMT)

"...kau yang terindah..." (Tue, 07 Aug 2012 13:36:55 GMT)

"...rindu pulak zaman gua dapat kad raya berguni-guni dulu..." (Wed, 08 Aug 2012 00:22:07 GMT)



"...pemanduan lebih lancar setelah air-cond diservis..." (Thu, 09 Aug 2012 04:52:04 GMT)

"...tak sia-sia pandalela jadi pembawa bendera aritu...hehe..." (Fri, 10 Aug 2012 02:17:17 GMT)

"...tapak kaki kucing cute macam logo blackberry..." (Sat, 11 Aug 2012 03:11:07 GMT)

"...bakat yang dikurnia jangan disalah guna..." (Sat, 11 Aug 2012 14:44:32 GMT)

"...merenungi luar jendela, mengagumi kebesaran Yang Maha Esa..." (Mon, 13 Aug 2012 00:31:04 GMT)

"...Pom-pang Pom-pang - lagu raya..." (Tue, 14 Aug 2012 00:32:31 GMT)

"...sebesar rumah bermula dengan sekecil bata..." (Wed, 15 Aug 2012 00:45:36 GMT)

"...kerana mulut binasalah manusia, kerana pandu laju melayang wang sia-sia..." (Thu, 16 Aug 2012 00:25:26 GMT)

"...nasib baik gua single lagi, takdela nak berebut balik kampung..." (Fri, 17 Aug 2012 01:40:39 GMT)

"...buat ketupat..." (Sat, 18 Aug 2012 13:41:02 GMT)

"...dalam kita bergembira,jangan lupa yang berduka..."
Selamat Hari Raya Aidilfitri (Sun, 19 Aug 2012 01:52:26 GMT)

"...cun pulak gua tengok anzalna ni..." (Mon, 20 Aug 2012 23:45:22 GMT)

"...nak gi beraya ke nak tengok tv ni?..." (Wed, 22 Aug 2012 02:13:55 GMT)

"...gua terasa sedikit emosi..." (Wed, 22 Aug 2012 14:41:31 GMT)

"...bergurau senda bersama sanak saudara di kenduri kendara..." (Thu, 23 Aug 2012 05:33:10 GMT)

"...back to normal..." (Sun, 26 Aug 2012 03:10:21 GMT)

"...seribu bayangan aku gambarkan, masih lagi kau tak mengerti..." (Mon, 27 Aug 2012 13:37:27 GMT)

"...beringatlah dalam bersenda, jangan sampai ada yang terluka..." (Wed, 29 Aug 2012 13:41:07 GMT)

"...harap ku tidak lupa diri bila gembira..." (Thu, 30 Aug 2012 00:51:56 GMT)

"...jangan berjanji andai tidak mampu ditepati..." (Fri, 31 Aug 2012 13:35:22 GMT)

Juara Liga Super 4 - 3 Juara Liga Perdana (Sat, 01 Sep 2012 14:58:51 GMT)

"...terasa nak tengok 29 Februari..." (Mon, 03 Sep 2012 13:35:37 GMT)

"...bukan taknak mengaku tapi hati rasa malu..." (Tue, 04 Sep 2012 05:31:49 GMT)

"...tak semua orang boleh terima kita seadanya..." (Wed, 05 Sep 2012 00:50:11 GMT)

- Wan kenapa tak kahwin lagi? -
- Orang hensem memang lambat sket kak, cer tengok anuar zain - (Wed, 05 Sep 2012 13:12:56 GMT)

"...masa bujang ni la nak merantau..." - kata member gua (Fri, 07 Sep 2012 01:55:57 GMT)

"...SETIA untuk BAHAGIA..." (Mon, 10 Sep 2012 00:46:21 GMT)

"...payah jugak kalau dapat awek cun sangat ni..."
#SAM (Thu, 13 Sep 2012 14:00:27 GMT)

"...entah bila la gua nak merasa jadi CEO..." (Fri, 14 Sep 2012 00:40:39 GMT)

"...penyu lemas di lautan merah..." (Fri, 14 Sep 2012 14:46:35 GMT)

"...kalau nak DIHORMATI, kenala belajar MENGHORMATI..." (Mon, 17 Sep 2012 13:32:06 GMT)

"...dalam hidup ni ada banyak pilihan, pilihlah yang terbaik..." (Wed, 19 Sep 2012 00:53:14 GMT)

"...tension is building inside..." (Thu, 20 Sep 2012 13:43:49 GMT)

"...jangan stress sangat, pergila pantai ambik angin..." - kata doktor (Fri, 21 Sep 2012 02:42:20 GMT)

"...tiada Lancer ku bawa kau jalan-jalan..." (Wed, 26 Sep 2012 13:34:07 GMT)

"...how i met your mother season 8..." (Thu, 27 Sep 2012 14:08:27 GMT)

"...kalau gaji gua 20K sebulan, dah tentu gua pergi order Toyota 86 sekarang..." (Fri, 28 Sep 2012 03:29:23 GMT)

"...dah tiba masanya gua simpan segala memori lalu..." (Sun, 30 Sep 2012 13:25:03 GMT)

Beraso nok nitik air mato (Tue, 02 Oct 2012 15:21:49 GMT)

"...ada orang cakap gua cerewet kehkehkeh..." (Wed, 03 Oct 2012 13:52:22 GMT)

"...biar lambat asalkan tak kena speedtrap..." (Thu, 04 Oct 2012 05:34:27 GMT)

"...This Is Kota Bharu, We Never Lose..." (Sat, 06 Oct 2012 15:29:31 GMT)

"...darah muda, cepat panas..." (Tue, 09 Oct 2012 00:09:18 GMT)

"...cinta bukan hanya dimata..." (Wed, 10 Oct 2012 13:47:43 GMT)

"...tekanan juga salah satu faktor kejayaan..." (Thu, 11 Oct 2012 13:25:54 GMT)

Jupo di shah alam blako sek kito!!
Alhamdulillah (Fri, 12 Oct 2012 14:41:30 GMT)

Kalu nok sepak freekick biso supo piya keno gi make di ajihs nasi lemak la...haha (Sat, 13 Oct 2012 03:42:38 GMT)

"...kecewa dah sinonim dengan hidup gua ni..." (Mon, 15 Oct 2012 07:21:14 GMT)

- Perempuan risau sebab masih tiada orang masuk meminang -
- Lelaki takut nak kahwin sebab hantaran tinggi - (Mon, 15 Oct 2012 13:27:01 GMT)

"...siapa yang cantik,siapa yang manis?..." (Wed, 17 Oct 2012 01:33:15 GMT)

-kenapa awak datang lambat?-
-Saya drive slow boss, takut kena speedtrap- (Thu, 18 Oct 2012 00:29:06 GMT)

"...takde ke wakil rakyat nak bagi tiket bola free kat gua?..." (Thu, 18 Oct 2012 07:10:14 GMT)

"...blarok ramai2 akak bedero kito, pakat2 kibar biar samo2 raso..." (Fri, 19 Oct 2012 03:33:24 GMT)

"...menang kalah belakang kira,kita perang dulu..."
#Off to Shah Alam (Fri, 19 Oct 2012 13:26:34 GMT)

"...terlalu gembira juga boleh buat orang menangis..."
Alhamdulillah kita treble taun ni... (Sat, 20 Oct 2012 16:28:57 GMT)

"...hari yang cerah untuk sang JUARA..." (Sun, 21 Oct 2012 04:46:26 GMT)

"...jangan pandang langit lupa bumi..." (Wed, 24 Oct 2012 00:25:52 GMT)

"...nampaknya ramai dah balik kampung, KB dah jam..." (Wed, 24 Oct 2012 06:49:45 GMT)

"...rugi pulak rasanya gua tak guna taktik buat-buat lupa datang kerja pagi tadi..." (Thu, 25 Oct 2012 05:32:05 GMT)

"...lari dari kenyataan, mula kisah dongeng..." (Mon, 29 Oct 2012 00:47:14 GMT)

"...if you're not for me, then why do i dream of u as my wife?..." (Tue, 30 Oct 2012 13:34:52 GMT)

"...I'm staring at the stars, wondering where you are..." (Sat, 03 Nov 2012 13:34:44 GMT)

"...nervous pulak rasanya nak exam esok..." (Sun, 04 Nov 2012 13:34:56 GMT)

"...tak kenal maka tak cinta, dah kenal menyampah pula..." (Mon, 05 Nov 2012 13:45:04 GMT)

 "...ada baiknya mereka carikan calon untuk gua daripada sibuk bertanya bila gua nak kahwin..." (Wed, 07 Nov 2012 13:41:30 GMT)

"...apply cuti sehari dapat 9 hari, bestnya dok kelate..." (Wed, 14 Nov 2012 01:39:39 GMT)

"...nasib baik gua masih ingat jalan ke office setelah 9 hari bercuti..." (Sun, 18 Nov 2012 03:36:55 GMT)

"...gua ingatkan anak dara, sekali bini orang daa..." (Mon, 19 Nov 2012 13:49:29 GMT)

"...tak guna ada degree in business kalau gua tak buat business, ye dak?..." (Tue, 20 Nov 2012 13:41:39 GMT)

"...diam dalam sepi..."
(apekejadahnya gua jiwang malam2 jumaat ni? hahaha) (Thu, 22 Nov 2012 13:39:02 GMT)

"...damn, she's cute!..." (Mon, 26 Nov 2012 06:36:40 GMT)

"...the hardest battle is when you're against yourself..." (Tue, 27 Nov 2012 13:52:39 GMT)

"...apekejadahnya ramai budak sekolah kat KB Mall ni? Balik baca buku la woi!..." (Wed, 28 Nov 2012 07:26:10 GMT)

"...menang dipuji, kalah dikeji..."
#lumrah manusia (Thu, 29 Nov 2012 07:41:32 GMT)

"...ramainya orang pakai jersi harimau malaya hari ni..."
#gelak tutup mulut (Sun, 02 Dec 2012 06:56:50 GMT)

 "...sedangkan superman perlukan awek, inikan pula manusia biasa..." (Mon, 03 Dec 2012 13:40:02 GMT)

"...gaji ciput, taste tinggi melangit..." (Tue, 04 Dec 2012 14:02:14 GMT)

"...gua rasa elok team johor ni tukar nama jadi harimau malaya je..." (Wed, 05 Dec 2012 00:19:30 GMT)

"...jalan yang tenang jangan disangka tiada AES..." (Wed, 05 Dec 2012 13:43:51 GMT)

"...bang tumpang tanya, Maybank kat mana ye?..."
(Damn! She's cute) (Thu, 13 Dec 2012 07:36:08 GMT)

"...gua suka betul tengok tajuk akhbar setiap kali lepas game malaysia..." (Fri, 14 Dec 2012 02:00:40 GMT)

"... Year End Sale ..."
#YES (Sun, 16 Dec 2012 05:08:46 GMT)

"...musim hujan camni memang membuatkan gua malas nak pergi kerja..." (Mon, 17 Dec 2012 00:15:37 GMT)

"...musim hujan camni memang membuatkan gua terasa sentimental..." (Tue, 18 Dec 2012 13:32:57 GMT)

"...musim hujan camni memang toilet menjadi destinasi yang popular..." (Wed, 19 Dec 2012 07:11:12 GMT)

"...lion memang king..." (Sat, 22 Dec 2012 14:17:19 GMT)

"...hujan tak berhenti, stock megi dah habis..." (Mon, 24 Dec 2012 13:35:42 GMT)

 "...menikmati hujan..." (Mon, 31 Dec 2012 07:45:55 GMT)

"...in the end, it doesn't even matter..." (Mon, 31 Dec 2012 15:36:43 GMT)




~ kalau jatuh, bangun sendiri ~

No comments: