Thursday, August 11, 2011

Writer's Block!

Semenjak dua menjak ni aku mengalami sindrom writer's block... bila aku dok sorang-sorang, macam-macam idea datang dalam kepala aku ni, even tengah drive pun banyak je idea yang muncul apatah lagi ketika beli murtabak di bazar Ramadhan, still datang idea. Namun bila aku duduk elok-elok depan laptop, tiba-tiba BLANK... Tak tau nak taip apa, tak tau nak mula macamana. semuanya terasa KOSONG...

Pada yang menunggu sambungan Dari Sinar Mata, aku mohon maaf banyak2..mungkin lambat sikit boleh sambung... aku perlukan something yang aku sendiri pun belum pasti apa lagi...

Maybe i need a little rest after all... sigh...

credit to motifake.com
~ Diam Dalam Lena ~

No comments: